kore za savijaču bez jaja (3 lista)
300 g kopriva
2 do 3 glavice luka
1 kg krumpira
sol i papar
ulje i voda

Skuhajte krumpir nasjeckan na kockice u slanoj vodi. Nasjeckani luk dinstajte na ulju te možete podlijevati vodom dok ne postane lijepe rumene boje. Pomiješajte skuhani krumpir s dinstanim lukom, posolite i popaprite nadjev. Očistite i kratko prokuhajte koprivu. Ocijedite i pomiješajte s krumpirom i lukom. Namažite uljem cijelu površinu kore te nadjenite. Ako kore stavite na čistu krpu, lakše ćete ih saviti podižući jedan kraj. Nauljite posudu za pečenje te savijaču još dodatno premažite s malo ulja i vodom. Pecite na temperaturi od 190 - 200 Celzijevih stupnjeva oko 25 minuta da dobije lijepu rumenu boju. KREM
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....