Trebat će vam:
500 g trlja
350 g mladog krumpira
žlica kapara
100 g maslina
vezica mladog luka
šaka svježe majčine dušice
1 tikvica
maslinovo ulje
jabučni ocat
aceto balsamico krema
sol i papar
ulje za prženje ribe
velika šaka oštrog brašna
Priprema:
Ribu očistite, osušite, uvaljajte u oštro brašno i ispržite na ulju. Krumpir skuhajte u ljusci. Tikvice ispecite na grill tavi, po mogućnosti bez dodatka masnoća. Mladi luk narežite na kolutiće koji su podloga za ostale sastojke. Krumpir narežite na četvrtine, a tikvice na manje komade. Dodajte masline, kapare i majčinu dušicu. Sve začinite maslinovim uljem i jabučnim octom. Na kraju dodajte nekoliko kapi aceto balsamico kreme.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....