Trebat će vam:
800 g purećih prsa 300 g vrganja 100 g luka 200 g očišćenih kestena 100 ml reduciranog umaka od pečenja u koji se stavi malo maslaca 100 ml slatkog vrhnja 600 g buče 2 jaja sol, papar |
Nadjev od vrganja - vrganje narezati na ploške, prepržiti na luku, začiniti i miksati štapnim mikserom. Pureći odrezak istučemo, posolimo, premažemo nadjevom od vrganja, zarolamo u prozirnu foliju i kuhamo u povrtnom temeljcu oko 30 minuta. Umak - kuhane kestene protisnemo, sotiramo ih na maslacu, dodamo umak demi-glace i slatko vrhnje te začinimo po potrebi. Nabujak od buče - pečenu buču protisnuti, dodati dva jaja i malo slatkog vrhnja, izmiješati i napuniti u kalupe. Peći u pećnici 8, 10 minuta na 160 °C.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....