400 g jogurta
200 g kukuruznog bijelog brašna
200 g kukuruznog žutog brašna
200 ml mlijeka
100 ml ulja
100 g šećera
malo soli
2 jaja
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
Sve sastojke sjedinite i stavite u cimplet premazan domaćom masti ili maslacem. Kada se zlevanka malo zapeče po njoj polijte smjesu od 2 jaja i 200 ml domaćeg kiselog vrhnja u koju ste dodali prstohvat soli i šećera. Dalje pecite na 160°C 45 minuta.
RECEPT IZ MLINA
U sat vremena napravite kukuruznu zlevanku i pogledajte kraću epizodu vaše omiljene serije
Donosimo recept Stjepana Friščića koji je vlasnik mlin prigorec i proizvodi brašno na tradicionalan način
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....