Štoviše, prava su delikatesa pa idući put kad budete u prilici, kupite prepeličja jaja. Poslužiti ih možete na tatarskom, kuhati, ali i ispeći na oko pa, kao naša suradnica Slavica Šagolj, poslužiti na kremi od avokada s mini rajčicama.
PREPELIČJA JAJA NA TOSTU
- 8 prepeličjih jaja
- 100 g mini rajčica
- 1 avokado
- 1 žlica maslinova ulja
- 1 režanj češnjaka
- 16 kriški tosta
- 50 g maslaca
Na tavu stavite maslac te kratko prepecite tost sa svake strane. Mini rajčice narežite i složite po tostu. Avokado s maslinovim uljem i češnjakom usitnite u finu kremu i nanesite na rajčicu. Na kraju kratko na maslacu ispecite prepeličja jaja i stavite ih na tost. Prema želji začinite solju i paprom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....