RUČAK USRED TJEDNA

Uz ovu salatu od šampinjona, rajčica, špinata i graha nećete ostati gladni

 Berislava Picek/Cropix/
Ova zdjela s povrćem i noodlesima bit će odlična ideja za brzi ručak usred tjedna

Trebat će vam:

300 g šampinjona
150 g boba
150 g mini rajčica
vezica mladog luka
250 g noodlesa
200 g mladog špinata
150 g kuhanog graha
jaja
orašasto voće

Dresing:

maslinovo ulje
jabučni ocat
sol
žlica senfa

Priprema:

Šampinjone prerežite na polovice te ih na vrlo malo maslaca nakratko popržite na grill tavi. Povrće operite i narežite na manje komade. Orašaste plodove možete tostirati na tavi minutu, dvije radi boljeg okusa. Jaja kuhajte tri do četiri minute. Sve sastojke složite u veću zdjelu. Preko svih sastojaka prelijte dresing koji pripremate tako da u manju zdjelicu stavite sve sastojke i dobro ih izmiješate. Ako je gusto zbog senfa, dodajte još malo octa.

Vrijeme pripreme: 25 minuta
Iznos: 46 kuna

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. studeni 2024 17:33