300 g raznih sorti rajčica
100 g pečenih rajčica
100 g trešanja
3 nektarine
burrata
2 krastavca
maslinovo ulje
bosiljak
timijan
50 g listića badema
50 g grubo nasjeckanih lješnjaka
sol i papar
1 žlica octa od nara
Na zagrijanu tavu ulijte malo maslinovog ulja. Narezanu rajčicu kratko pecite dok ne omekša. Na veliki pladanj posložite razne sorte rajčica narezane na šnite, polovice ili četvrtine. Oprane trešnje prerežite na pola i uklonite im koštice. Nektarine narežite na kriške. Burratu stavite također na tanjur. Krastavce dobro operite ispod mlaza hladne vode i narežite na kolute. Kada ste sve namirnice složili na tanjur, dodajte pečene rajčice, listiće badema, nasjeckane lješnjake. Sve lagano začinite solju, paprom, maslinovim uljem i octom od nara. Svježeg začinskog bilja dodajte po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....