
Kora:
1/2 šalice indijskih oraščića 1/2 šalice badema 1/4 šalice brašna od kokosa (sitnog) 1/2 šalice agava sirupa |

Krema:
1 1/2šalica indijskih oraščića 3 žlice rastopljenoga kakao maslaca pola male žličice burbon vanilije 1/4šalice agava sirupa 1/2 šalice mlijeka od kokosa |
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do guste glatke kreme. Jednu žlicu kreme ravnomjerno rasporedite po kori, te poslažite maline i borovnice. Ostatak kreme prelijte po voću. Po vrhu kreme poslažite malinama i borovnicama, te ih lagano pritisnite štapićem. Spremite u hladnjak ili u zamrzivač na 3 sata, te poslužite.
Prvo miksajte bademe i indijske oraščiće do brašna. Kada ste dobili brašno dodajte ostale sastojke i miksajte dok se smjesa ne poveže, tako da kada je pritisnete morate dobiti jednu kuglu. Dobivenu smjesu rasporedite po kalupu, te uz pomoć zadnje strane žlice pritisnite ravnomjerno.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....