Trebat će vam:
2 velike konzerve tune u vodi
60 g majoneze
170 g narezanih kiselih krastavaca
1 stabljika celera
1 žličica suhog kopra
1 žličica svježeg ili suhog peršina
3 žlice soka od limuna
2 žlice maslinovog ulja
sol
papar
peciva
2 rajčice
malo zelene salate
Priprema:
Ocijedite tunjevinu, stavite je u zdjelu srednje veličine i vilicom je izradite dok ne dobijete komadiće. Dodajte majonezu, kisele krastavce, celer, zeleni luk, kopar, peršin, limunov sok i ulje. Začinite po ukusu solju i paprom i dobro sjedinite. Kušajte i po potrebi prilagodite sve začine svojim željama. Podijelite salatu od tunjevine na donje polovice peciva, dodajte malo rajčice narezane na kriške i zelene salate.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....