Trebat će vam:
400 g piletine
1 veći luk
1 konzerva graha
1 konzerva kukuruza
1 konzerva slanutka
1 paprika
1 vezica mladog luka
1 žlica koncentrata rajčica
100 ml temeljca ili vode
1 žličica čilija ili 1 čili papričica
1 žličica kumina
Sol i papar
Tortilje
Priprema:
Piletinu narežite na komadiće pa zapecite sa svih strana. Luk narežite na polumjesece i pirjajte ga na malo ulja. Dodajte papriku koju ste narezali na rezance pa pirjajte još 10-ak minuta. Dodajte grah, kukuruz i slanutak. Vratite piletinu. Dobro promiješajte, dodajte koncentrat rajčice, temeljac ili vodu i začinite soli, paprom, kuminom i čilijem. Po potrebi dodajte još tekućine i pustite da se krčka desetak minuta. Dobivenom smjesom punite tortilje, dobro ih zatvorite sa svih strana pa ih dodatno zapecite na suhoj tavi.