Trebat će vam:
4 velike tortilje
2 velika avokada
125 g cheddara
125 g mozzarelle
100 g fete
2 svježe jalapeño papričice
2 šake mladog špinata
2 žlice maslinova ulja
4 jaja
1 žlica krupne soli
Priprema:
Stavite tortilje na čistu radnu površinu. Avokado narežite na listiće i poslažite na jednoj strani svake tortilje. Pospite tu polovicu sirevima i dodajte usitnjenu jalapeño papričicu. Na vrh stavite špinat i napravite mjesta za jaje. Zagrijte malo maslinova ulja u tavi na srednje jakoj vatri. U tavu dodajte otvorenu tortilju. Razbijte jaje u udubinu, pospite sa soli i presavijte tortilju da se zatvori. Pecite preklopljenu tortilju pokrivenu poklopcem oko deset minuta, okrećući je na pola pečenja. Ponovite s preostalim tortiljama. Poslužite uz salatu po izboru.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....