SATARAŠ ZA RUČAK

Za najbolje rezultate palentu skuhajte na ovaj način, a zatim je poslužite uz domaći sataraš

 Berislava Picek/Cropix/
Naša suradnica Nastasja Chiara Petrić s nama je podijelila recept za sataraš u kombinaciji s kremastom palentom

Trebat će vam:

150 g instant-palente
oko 500 ml vode i mlijeka (1:1)
malo soli
pola žličice kurkume u prahu
25 g maslaca
50 g ribanog polutvrdog sira
nekoliko velikih žlica sataraša
po želji: falafel

Priprema:

Skuhajte palentu u zagrijanoj vodi i mlijeku sa solju i kurkumom. Kad postane gusta, umiješajte maslac i sir i dobro izmiješajte sastojke. Po potrebi dodajte još mlijeka ako je pregusta palenta. Servirajte je uz topli sataraš i pečeni falafel.

RECEPT ZA BRZI LJETNI SATARAŠ IZ PEĆNICE POTRAŽITE OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. prosinac 2024 15:03