Trebat će vam:
500 g pilećeg filea
Prva marinada:
1 žlica paste od češnjaka
sol
2 žlice limunova soka
Druga marinada:
3 žlice maslinova ulja
2 žlice čvrstog jogurta
1 žlica gustina
prstohvat čilija u prahu
pola žličice kurkume
crni papar
3 žlice mješavine tikka masala (sastojci: garam masala, kumin, kajenska paprika, dimljena paprika, češnjak, korijander sjeme)
Priprema:
Piletinu narežite na što pravilnije kockice. Meso uronite u prvu marinadu te pustite da stoji u hladnjaku 3 do 4 sata. Nakon toga meso izvadite iz prve marinade te ga stavite u drugu marinadu. Dobro promiješajte da se meso dobro prekrije marinadom. Pustite da stoji minimalno sat vremena prije pečenja. Na štapić za ražnjiće napikajte kockice mesa te ih stavite na laganu vatru na roštilju i lagano ispecite. Poslužite uz svježu papriku, korijander, limetu, jogurt ili svježu rajčicu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....