Trebat će vam:
1 kg pilećih krilca
1 žlica ulja
1 žličica soli
prstohvat papra
1 žličica senfa
1 žličica meda
2 žlice kečapa ili ljutog umaka
2 žlice maslaca
Priprema:
Pileća krilca najprije osušite papirnatim ručnikom. Ubacite ih u zdjelu u kojoj ste pomiješali sol i papar i dobro protresite kako biste ih obložili začinima. Maslac otopite, dodajte mu kečap, senf i med pa dobro pomiješajte. Krilca najprije ubacite u pećnicu na 180 stupnjeva, pustite da se peku 15-20 minuta, a zatim ih premažite dobivenom smjesom i pecite još 5 minuta. Izvadite, još jednom premažite i vratite u pećnicu pa pecite dok ne dobiju lijepu boju. Poslužite uz krumpiriće ili neki drugi prilog i umak po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....