Trebat će vam:
1 manja glavica kupusa
2 mrkve
1 jabuka
1 žlica majoneze
2 žlice grčkog jogurta
1 žlica limunova soka
1 žličica senfom
1 žličica ljutog umaka
smrznute ili svježe kozice
1 šaka svježeg peršina
2 režnja češnjaka
čili papričica
1 žličica kima
sol i papar
tortilje za tacose ili klasične
Priprema:
Kupus najprije naribajte na tanko, isto napravite i s mrkvom i jabukom pa sve dobro pomiješajte. Začinite majonezom, grčkim jogurtom, limunovim sokom, senfom, ljutim umakom, soli i paprom i pustite da stoji sa strane. Dodati možete i malo celera. Na maslinovu ulju najprije kratko pirjajte češnjak, kolutiće čilija i malo kima, a zatim dodajte kozice i zapecite ih s obje strane. Tek toliko da poprime boju. Tortilje blago tostirajte i napunite ih salatom te dodajte pečene kozice. Poslužite odmah.