NEDJELJNI RUČAK

Za pripremu mekanih i sočnih rebarca iz pećnice trebat će vam tek nekoliko sastojaka

 Deposit Photos/
Nakon sat vremena, mesu možete dodati i povrće po želji, primjerice mrkvu i krumpir

Trebat će vam:

2 kg rebrica (svinjskih ili telećih)

sol

papar

crvena paprika

peršin i drugo začinsko bilje

ulje

10-ak režnjeva češnjaka

Priprema:

Rebrica narežite na manje komade pa ih natrljajte soli i paprom, crvenom paprikom i uljem. Prebacite ih u posudu za pečenje i pospite peršinom, a ispod svakog komada stavite po jedan režanj češnjaka i timijan ili ružmarin. Po želji dodajte još ulja. Meso pokrijte aluminijskom folijom i pecite oko 2 sata na 160-170 stupnjeva. Nakon sat vremena mesu možete dodati i povrće po želji, primjerice krumpir i mrkvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. prosinac 2024 22:36