Trebat će vam:
500 g svinjetine
250 ml piva
1 glavica luka
2 veća krumpira
3 mrkve
2 režnja češnjaka
2 lovorova lista
2 žličice crvene paprike
Prstohvat čilija
Ulje
Sol i papar
Priprema:
Na ulju najprije sa svih strana dobro zapecite komadiće svinjetine. Meso izvadite iz posude pa na istom ulju pirjajte luk. Pustite da poprimi boju, a zatim dodajte sjeckanu mrkvu i krumpir. Pirjajte još 2-3 minute, dodajte sitno sjeckani češnjak pa vratite meso i začinite soli, paprom, crvenom paprikom. Dodajte i lovorov list i prstohvat čilija pa sve zajedno prelijte pivom. Krčkajte dok alkohol ne ispari, a zatim dodajte temeljac ili vodu. Kuhajte dok meso i povrće ne omekšaju, otprilike 40-50 minuta. Na kraju pospite sjeckanim peršinom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....