Juhe se brzo i lako pripremaju, osobito sada u proljeće. Odabrano se povrće usitni po želji: može se nasjeckati nožem ili samljeti u blenderu. Ovaj potonji način najbolji je ako u konačnici želimo dobiti kremastu juhu. Dovoljan je jedan temeljni sastojak za ukusnu juhu, ali su isto tako zanimljive najrazličitije kombinacije. Taj se sastojak kratko prokuha u vreloj vodi uz dodatak soli i omiljenog ulja, maslaca ili neke masnoće životinjskog porijekla. Iz povrća će se izvući više okusa ako se na masnoći kratko preprži pa tek potom podlije vodom. Isprobajte ovih pet recepata!
DANAS KUHAM
ZABORAVITE SOKOVE, KUHAJTE JUHE: Recepti za pet totalno drugačijih proljetnih juhica!
Od svježeg sezonskog povrća i začinskih trava zaista se u tren oka dadu pripraviti izvrsne okrepljujuće juhe. Zaboravite sokove, kuhajte juhe!
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....