Trebat će vam:
500 g lignji
3 krumpira
1 manja glavica zelene ili druge lisnate salate
10-ak maslina
1 vezica mladog luka
1 žličica kapara
Sol i papar
5 žlica maslinova ulja
2 režnja češnjaka
Začinsko bilje po želji
Feta sir (po želji)
Priprema:
Lignje kratko obradite na tavi, a krumpir skuhajte u kori. Kada je kuhan, narežite ga ili razlomite prstima u zdjelu. Dodajte lignje, masline, kapare i začinite soli i paprom. Svježu lisnatu salatu nasjeckajte na sitnije i ubacite je u zdjelu. Pomiješajte maslinovo ulje i protisnuti češnjak pa sve zajedno prelijte preko salate. Po želji možete dodati i začinsko bilje, pospite i mladim lukom, a na kraju na sve možete dodati i kockice feta sira.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....