Trebat će vam:
2 konzerve tune
1 žličica senfa
3 kriške kruha
1 žlica peršina
1 jaje
malo čilija
Sol, papar
Priprema:
Tunu ocijedite pa je pomiješajte s usitnjenim kruhom, senfom, dvije žlice vode, sitno sjeckanim peršinom, soli, paprom i jajem, a po želji dodajte i čili. Smjesu zamijesite pa formirajte popečke. Pecite ih na dobro zagrijanom ulju oko 5 minuta sa svake strane. Poslužite uz umak po želji.
BRZO, A UKUSNO
Znamo kako konzervu tune i stari kruh pretvoriti u slasne, hrskave popečke
Ovi popečci sjajna su ideja za brzinski ručak usred tjedna i sjajno će se složiti uz dobar umak na bazi grčkog jogurta
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....