BRZO, A UKUSNO

Znamo kako konzervu tune i stari kruh pretvoriti u slasne, hrskave popečke

 Shutterstock
Ovi popečci sjajna su ideja za brzinski ručak usred tjedna i sjajno će se složiti uz dobar umak na bazi grčkog jogurta

Trebat će vam:

2 konzerve tune
1 žličica senfa
3 kriške kruha
1 žlica peršina
1 jaje
malo čilija
Sol, papar

Priprema:

Tunu ocijedite pa je pomiješajte s usitnjenim kruhom, senfom, dvije žlice vode, sitno sjeckanim peršinom, soli, paprom i jajem, a po želji dodajte i čili. Smjesu zamijesite pa formirajte popečke. Pecite ih na dobro zagrijanom ulju oko 5 minuta sa svake strane. Poslužite uz umak po želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2024 12:46