fantastično

Samo na ovaj način možete očistiti svoj stan ili kuću za 60 sekundi, ali doslovno: u ovome je trik...

 /SHUTTERSTOCK

Budimo potpuno iskreni - nitko od nas ne voli čistiti i raditi generalke po domu. Ok, možda ima ljudi koji se tako relaksiraju, no mi definitivno nismo jedni od njih. Zato nas je oduševio trik s interneta koji garantira da cijeli stan možete počistiti u samo 60 sekundi! Zainteresirani? Naravno da, a evo kako je to moguće. Trik je rasporediti čišćenje na cijeli tjedan i odvojiti samo nekoliko minuta dnevno.

Poanta je u dobroj organizaciji, a Kendra Hennessy, koja je 11 godina bila vlasnica tvrtke za čišćenje, na svom je Tik Tok profilu objavila video u kojem je objasnila ovaj jednostavan princip.

Pogledajte video!

@themotherlikeaboss

This is my top tip for keeping your bathroom (and every room) clean with almost no effort or time. We love that.

♬ original sound - Kendra Hennessy| Cleaning tips

Ideja je sve raditi usput. Primjerice, dva do tri puta tjedno, nakon pranja zubi, brzo prebrišite umivaonik spužvom. Time ćete spriječiti nakupljanje dlačica, paste za zube i sapuna te eliminirati potrebu za intenzivnim ribanjem vikendom.

Također, nakon tuširanja odvojite 60 sekundi da prebrišete stijenke tuš kabine sredstvom za čišćenje. Time se sprječava taloženje sapuna i kamenca, čime se izbjegava dugotrajan kasniji proces čišćenja, prenosi Espreso.

- Ovo radim već dugo: morate shvatiti da ne morate imati jedan fiksni dan za čišćenje. Ovako je puno lakše, a tako si uštedim sate čišćenja tijekom tjedna. Mnogima će zvučati čudno, pa čak i opsesivno, ali ovako gubite puno manje vremena na čišćenje. To je i razlog zašto je moja kuća uvijek čista. Ključna riječ je učinkovitost - napominje Kendra.

Napominje i da ne zaboravite na higijenu WC školjke, te preporučuje brzo čišćenje WC školjke sredstvom za čišćenje nekoliko puta tjedno, najbolje navečer prije spavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. kolovoz 2024 14:27