SAMO PRITISAK GUMBA

STVOREN UREĐAJ ZA ORGAZAM Otkriće na kojem će žene biti vječno zahvalne znanstvenicima

Žene više neće morati očajavati ako im je partner prebrz ili jednostavno nije dovoljno dobar u krevetu. Uskoro bi orgazam mogle doživjeti jednostavnim pritiskom gumba. Naime, znanstvenici su uspjeli kreirati uređaj koji uz samo jedan pritisak na gumb može pomoći ženama da dožive snažan orgazam.

Uređaj je manji od kutije cigareta, a koristi elektrode pričvršćene uz kralješnicu osobe koja želi doživjeti orgazam. Sam orgazam se pokreće daljinskim upravljačem. Možda će vas malo razočarati podatak da uređaj nije namijenjen za masovnu prodaju i upotrebu kako bi „začinio“ monotonu svakodnevnicu milijunima žena i poboljšao njihov seksualni život već samo za žene koje inače imaju problema s postizanjem orgazma.

Dr. Stuart Meloy, kirurg iz Sjeverne Karoline za časopis New Scientist objasnio je kako je došao na ideju da kreira takav uređaj dok je obavljao neki uobičajeni postupak na jednoj pacijentici. – Postavljao sam elektrode i odjednom je pacijentica počela ekstatično uzvikivati i stenjati, a kad sam je pitao što se dogodilo, odgovorila mi je „Morat ćete mog supruga naučiti da mi učini isto to!“.

Klinička ispitivanja uređaja trebala bi početi tijekom ove godine, a autori ovog revolucionarnog uređaja smatraju da bi on mogao pomoći brojnim parovima čiji je seksualni život „zamro“. – Ako zamislite par koji je već dugo u vezi i jednostavno više ne uspijeva doživjeti vrhunac, s ovim bi uređajem mogli lakše uspjeti u tome – smatra dr. Meloy.

No, treba naglasiti da je cijena doživljavanja takvog trenutačnog, snažnog orgazma, i to kad god poželite, prilično invazivan kirurški zahvat. Potrebno je obaviti operaciju tijekom koje pacijent mora biti budan kako bi kirurg mogao precizno podesiti da odgovarajući živci budu usklađeni s elektrodama u leđnoj moždini pacijentice, a potom treba spojiti signalni generator koji će se vjerojatno ugrađivati ispod kože na stražnjici.

Postupak će, prema riječima kreatora dr. Meloya, biti invazivan otprilike u istoj mjeri u kojoj je to i ugradnja pacemakera, a uređaj bi trebao prvenstveno pomoći ženama koje pate od disfunkcije orgazma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 11:22