Recept: GROZDANA BOHORČ, chef restorana Fantasy, Ludbreg
SASTOJCI:
Za biskvit:
* 25 dag brašna
* 20 dag šećera
* 11,5 dag maslaca
* 10 dag čokolade
* 2,5 dl mlijeka
* 1 jaje
* 1 prašak za pecivo
* malo sode bikarbone
Za ukras:
* 2,5 dl vrhnja za šlag
* 50 dag jagoda
1. Maslac i čokoladu otopite na pari pa ostavite da se malo ohladi, zatim dodajte ostale sastojke i mutite mikserom dok ne dobijete glatku smjesu.
2. Dobivenom smjesom punite kalupe za muffine do polovice jer će se uzdići pa pecite 30 minuta u pećnici zagrijanoj na 190 stupnjeva.
3. Pustite da se muffini ohlade pa ih ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i na kraju svježim jagodama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....