Recept: NIKOLINA LONČAR, chef restorana Zlatan u Koprivnici, državna prvakinja 2009. godine
SASTOJCI:
* 10 dag crnog kruha
* 10 dag brašna
* 2 jaja
* 10 dag obrađenih kopriva
* pola praška za pecivo
* 5 dag maslaca
* 10 dag nemasnog svježeg sira
* malo nemasne šunke
* sol i papar
1. Od brašna, jaja, kopriva i praška za pecivo ispecite tanki slani biskvit. Ohladite ga i podijelite na dva dijela.
2. Sir podijelite na dva dijela pa jedan začinite crvenom paprikom, a u drugi, bijeli, možete dodati šunku.
3. Slažite naizmjence kruh, obložite ga jednim nadjevom, pa biskvit, obložite ga drugim nadjevom i tako dok ne potrošite. Poslužite s umakom od češnjaka.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....