Recept: RESTORAN GABREKU 1929., Samobor
SASTOJCI za 4 osobe:
* 2 para krvavica
* 2 para pečenica
* 2 para češnjovki
Restani krumpir:
* 1 kg krumpira
* 1 glavica luka
* 1 žlica masti
Kiselo zelje:
* 1 kg kiselog zelja
* 1 glavica luka
* 1 žlica masti
Prilozi:
* 10 dag hrena
* 2 dl samoborske muštarde
1. Češnjovke skuhajte, a pečenice i krvavice ispecite na masti.
2. Kiselo zelje skuhajte i prodinstajte na masti i nasjeckanom luku.
3. Krumpir skuhajte u kori, malo ohladite pa ogulite. Razrežite ga na ploške pa prodinstajte na masti i nasjeckanom luku.
4. Kao prilog na pladanj stavite samoborsku muštardu i naribani hren.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....