RECEPT: BRANKO OGNJENOVIĆ, izbornik Hrvatske kulinarske reprezentacije
SASTOJCI za 4 osobe
30 dag brašna od slanutka
1 dl maslinova ulja
10 dag rajčice
10 dag rikule
Za ragu:
20 dag shiitake gljiva
20 dag pilećeg filea
10 dag sojinih klica
1 dl umaka od soje
2 režnja češnjaka
sol
papar
Brašno od slanutka razmutite s vodom, pustite da odstoji pa ispecite palačinke.
Od gljiva, piletine i ostalih sastojaka napravite ragu, kojim nadjenite palačinke.
Rajčicu ogulite, zatim s maslinovim uljem izmiksajte tako da dobijete kašicu.
Servirajte tako da na tanjur stavite poluotvorenu palačinku punjenu raguom, a sa strane ukrasite kašicom od rajčice i prženom rikulom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....