Sastojci za 4 osobe:
30 dag pilećeg filea
4 krumpira
10 dag pršuta ili pancete
20 dag svježeg sira
sol i papar
ukrasni štapići
1. Pileći file narežite na trakice te začinite po potrebi. Svaku trakicu nabodite na ukrasni štapić te tako pržite u tavi. Stavite na toplo.
2. Krumpir dobro operite te skuhajte u kori. Kad je kuhan, zarežite ga s gornje strane te malo izdubite. Pancetu ili pršut narežite na sitne trakice i pomiješajte sa svježim sirom, začinite po potrebi te tom smjesom punite krumpir koji ste izdubili.
3. Zamotajte ga u foliju pa zapecite 10 minuta u pećnici na 180 stupnjeva kako bi se okusi sjedinili. Izvadite ga iz folije i stavite na tanjur, a sa strane mini ražnjiće od piletine.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....