Sastojci:
30 dag srnećeg buta
15 dag luka
0,5 dl konjaka ili vinjaka
10 dag maslaca
1 dl vrhnja za kuhanje
1,5 dl ulja
sol i papar
majčina dušica
1. Srneći but začinite i marinirajte u ulju najmanje 24 sata. Narežite na kockice i pirjajte na luku podlijevajući temeljcem ili vodom. Začinite i, kad je gotovo, ostavite da se ohladi.
2. Usitnite meso u multipraktiku, najbolje još dok je mlako, dodajte sol i začine po želji i na kraju konjak, maslac i vrhnje za kuhanje. Sve sastojke dobro povežite.
3. Ako su vam ostali krupniji komadići mesa, paštetu propasirajte kroz rjeđe cjedilo. Servirajte na domaćem kukuruznom kruhu, tostu ili samu u zdjelici.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....