UNAKAŽENA LJEPOTICA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: OVISNA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA Liječnici je odbili još jednom operirati, pa si u lice ubrizgala jestivo ulje!

Bivši korejski model Hang Mioku trajno je izobličila svoje lice koje sada nateklo i puno ožiljaka
 YouTube

Ovisnica o plastičnoj kirurgiji ubrizgala si je u lice cijelu bocu jestivog ulja kupljenog u dućanu nakon što su je liječnici odbili još jednom operirati i ugraditi joj još silikona.

Bivši korejski model Hang Mioku trajno je izobličila svoje lice koje sada nateklo i puno ožiljaka.

Njezine fotografije nakon incidenta osvanule su na korejskoj televiziji, a gledatelji su masovno donirali novac kako bi joj omogućili korektivne operacije.

Tijekom prvog od deset kirurških zahvata, kirurzi su odstranili 60 grama silikona, ulja i drugih stranih tvari iz njenog lica, te 200 grama iz vrata. Brojne operacije uspjele su smanjiti njezino lice, no Hang je još uvijek unakažena i najveća joj je želja vratiti svoje staro lice.

Hang Mioku prvi je put pod nož otišla s 28 godina, a onda se preselila u Japan gdje je proceduru ponovila više puta. Ubrzo je postala opsjednuta sa glatkom i zategnutom kožom. Kada joj je lice postalo neprirodno veliko, liječnici su odbili ponovno ju operirati.

Tada je nabavila bocu silikona i počela si ga je samostalno ubrizgavati. Nakon što su zalike presušile posegnula je za - jestivim uljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:26