LIJEČNICI ZABRINUTI

OVISNICA O SILIKONIMA BILA JE NA TRI OPERACIJE I NE ŽELI STATI 'Ja stvarno želim da moje grudi izgledaju smiješno'

Sarah Marie Summer iz Sydneya ima najveće umjetne grudi u Australiji, no unatoč savjetima liječnika, ova ovisnica o silikonima ne želi odustati od plastičnih operacija.

23-godišnja ljepotica već je tri puta bila pod nožem što joj je donijelo brojne poslove u svijetu mode i hordu fanova na društvenim mrežama.

- Mislim da ljudi ne vjeruju da upravo ovako želim izgledati. Ja stvarno želim da moje grudi izgledaju smiješno i ogromno. One mame osmijehe na licima, stoga ne mogu biti nešto loše - kazala je Sarah Marie za Woman's Day.









Prvi put gospođica Summer ugradila je silikone na Novom Zelandu kada je imala samo 17 godina. Koštalo je 13.000 dolara, no ona nije bila zadovoljna pa je počela štedjeti za novi zahvat.

U srpnju prošle godine bila je drugi put na operaciji.









- Moji osjećaji bili su pomiješani. Grudi mi još nisu izgledale onako kako sam ja zamišljala. Nisu bile dovoljno velike, pa sam odlučila da ću ponovno na ugradnju.

Iako je Sarah Marie Summer imala problem s pronalaskom kirurga koji je bio spreman pristati odraditi treću operaciju, posljednjoj, no ne i zadnjoj operaciji podvrgnula se u siječnju.









- Koža mi se toliko razvukla da sam dobila plikove koji su se upalili. Bila sam na antibioticima na koje sam dobila alergiju. Bila sam se zaista razboljela. To nije zacjeljivalo i htjeli su mi izvaditi silikone - kazala je.

No iako joj veliki implantati uzrokuju jaku bol u leđima i vrše utjecaj na svakodnevni život, Summer tvrdi da nikad nije bila sretnija.

- Teško mi je voziti automobil. Morala sam ponovno učiti kako plesati i ponekad s njima rušim stvari ili pak prolijevam pića - kazala je Summer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 22:55