Stories – Experience Premium Croatia

Turizam je prodavanje doživljaja

 promo

„Svjedoci smo postepenih i pozitivnih promjena u razvoju kontinentalnog turizma. Gosti nam dolaze da bi vidjeli posebnosti prirodnih krajolika i destinacija, gradova, upoznali lokalne običaje i stanovnike, kušali autohtone delicije… Na nama je da im sve to na najbolji mogući način omogućimo i pružimo. Ako su gosti oduševljeni, oni će to rado i platiti jer je turizam u suštini prodavanje doživljaja,“ poručuje Željko Pavletić, direktor putničke agencije Permansio Deluxe Getaways.

image
promo

Permansio Deluxe Getaways je hrvatska agencija specijalizirana za premium putovanja. Osnovana 2012. godine, a nudi među ostalim, ture kontinentalnog turizma, usluge privatne avijacije, personalizirane concierge usluge… Agencija se među prvima učlanila u platformu Stories - Experience Premium Croatia koja okuplja tvrtke iz raznih sektora turizma kako bi zajedno promovirali i jačali premium turističku ponudu Hrvatske.

image
promo

„Naše učlanjenje u platformu Stories bio je put koji smo zacrtali čim smo saznali za postojanje iste. Zaista hvale vrijedna ideja ljudi iz HGK koji su odlučili da se zajedničkim snagama promovira i osnažuje učinak pružatelja premium usluge u Hrvatskoj i šire,“ kaže Pavletić.

image
promo

Platforma Stories omogućuje pružateljima usluga veću vidljivost na međunarodnoj sceni, daje im podršku u promociji, umrežavanju i osiguranju visokokvalitetne usluge za turiste. Pokrenuta je kako bi pomogla brendirati Hrvatsku kao destinaciju autentičnih, premium doživljaja dostupnih tijekom cijele godine i na cijelom teritoriju Hrvatske, te tako i podržala Strategiju razvoja održivog turizma do 2030. godine.

„Dakako da će pružatelji usluga u turizmu iz kontinentalne Hrvatske sada imati puno veću podršku kolega iz „poznatijih“ destinacija, te imati priliku zajedničkim snagama predstavljati se na sajmovima diljem svijeta. A kada nastupamo kao jedna ovakva organizacija, to je jednostavno toliko snažna poruka korisnicima usluga, da Hrvatska kao destinacija ima baš sve što treba imati za pružanje premium usluge. Od predivnog mora do prelijepih gora, od čistih rijeka i vodopada do netaknutih žitnih ravnica. Od vrhunske gastronomije do malih proizvođača unikatnih proizvoda. Od vrhunskih chartera, do vrhunskog smještaja i za kraj nama najbitnijeg – vrhunskih pružatelja usluga putničkih agencija koje će sve to povezati kako bi gosti imali bezbrižan i nezaboravan odmor,“ smatra Pavletić.

image
promo

Bezbrižan i nezaboravan odmor u Hrvatskoj doživljaj je za koji se zalaže i koji promovira platforma Stories. Riječ je o inicijativi Hrvatske gospodarske komore koja okuplja dionike iz sektora hotelijerstva, ugostiteljstva, kampova, marina, vila za odmor, putničkih agencija i charter tvrtki. Platforma Hrvatsku pozicionira kao destinaciju visokokvalitetnih i autentičnih turističkih doživljaja kroz cijelu godinu. Pružatelji premium usluga mogu se učlaniti na webu platforme Stories i podržati ucrtavanje Hrvatske na kartu premium destinacija Mediterana.

image
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:09