UŽIVA NA PLAŽI

Maja Šuput iznenadila fanove: ‘Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku...‘

Nerijetko svoje fotografije provuče kroz određene filtere ili aplikacije, koje često ‘pegla‘ njezin prijatelj Marko Grubnić

Maja Šuput

 Instagram/Maja Šuput/

Pjevačica Maja Šuput trenutno uživa na Jadranu sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijama s njihova odmora.

Nerijetko svoje fotografije koje objavljuje provuče kroz određene filtere ili aplikacije, koje često ‘pegla‘ njezin prijatelj Marko Grubnić, a onda se krenu redati komentari da je žele prirodnu i neopterećenu. E, upravo im je to sada pjevačica i pružila.

"Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku", napisala je šaljivo u opisu nove objave na Instagramu i oduševila obožavatelje. Riječ je o jednoj fotografiji na kojoj pozira dok sjedi na plaži sa zabačenom glavom unatrag, dok joj je kosa mokra, a oči skriva iza sunčanih naočala. Druga fotografija je ista ta samo u crno-bijeloj varijanti.

"Goriš, Majo", "Maja kao iz bajke, seksi slika", "Ta ti je predivna", glasili su samo neki od komentara njezinih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 12:11