PREDAH S OBITELJI

Pogledajte kako između nastupa odmara Maja Šuput: Red romantike, red vožnje helikopterom...

Prošetala je Rovinjom u predivnoj bijeloj haljini za koju je dobila brojne komplimente

Maja Šuput uživa u Istri

 Screenshot/instagram/

Maja Šuput cijelo ljeto provodi na pozornici, uzduž obale, no kada ne pjeva - itekako se dobro zna odmoriti, i to sa svojom obitelji.

Poznata je pjevačica prošetala Rovinjom u predivnoj bijeloj haljini za koju je dobila brojne komplimente, uz nju je bio i njen suprug Nenad Tatarinov s kojim se držala za ruke, a u komentarima su ih nazvali "prekokrasnima".

- Kako meni dobro stoji slobodna večer - napisala je u opisu fotografija na kojima šeće Rovinjom u lepršavoj bijeloj haljini stvorenoj za ljeto.

Naravno, vjerni pratitelji ove estradne zvijezde počastili su je samo lijepim riječima, a nazvali su je "lijepom i elegantnom".

- Wow, izgledaš predivno! Ta haljina je kao stvorena za tebe, a tvoje samopouzdanje sjaji - napisala je jedna pratiteljica.

Inače, Šuput je uživala u blagodatima Istre i prije ove fotografije. Naime, kao pravi hedonist i ljubitelj jela i pića, 44-godišnja Maja posjetila je jednu vinariju u društvu prijateljice Anite Tuček, a na lokaciju su stigle ni manje ni više nego helikopterom.

- Stigle smo sa stilom - napisala je pjevačica u opisu fotografija na kojoj poziraju uz helikopter nakon slijetanja.

Malenom je Bloomu ova vožnja helikopterom bila "ispunjenje sna", a sve je zabilježeno videom na njenom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 08:58