NETIPIČNA SVADBA

Voditelj HRT-a uplovio u bračne vode, kum mu je bio kolega s malih ekrana: ‘Imao sam neopisivu tremu‘

Svadba je bila netipična jer su sve organizirali u sali za vjenčanja - od primanja gostiju do ceremonije pred matičarkom

Igor Dunaj

 /Privatni Album

"Imam osjećaj kao da smo Ina i ja bili u braku i prije ovih svatova. Uz manje turbulencije zajedno smo već petnaest godina, a imamo i kćerkicu Ružu", govori Igor Dunaj, novinar i voditelj u Informativnom programu HRT-a, koji se nedavno vjenčao s magistrom psihologije Inom Prpić. Oboje su iz Siska - gdje su se upoznali na klizanju - pa je ondje bila i svadba za 160 uzvanika.

"Naša svadba bila je netipična jer smo sve organizirali u sali za vjenčanja - od primanja gostiju do ceremonije pred matičarkom. Jedino je bacanje buketa bilo tradicionalni običaj", kaže Igor, dodajući kako mu je najljepši dio svadbe bio kad je prvi put ugledao Inu u vjenčanici s njihovom jednogodišnjom kćerkicom te prvi ples. Očekivao je da će imati veliku tremu na podiju, ali pojavila se pred matičarkom, piše Gloria na čijem linku možete pogledati više fotografija s vjenčanja.

"Takvu tremu ne mogu opisati riječima, što me iznenadilo zbog prirode mog posla", priča Igor, koji se s odlično raspoloženim društvom, u kojem je bilo i mnogo njegovih prijatelja iz medija, uz pop i rock hitove zabavljao do sitnih jutarnjih sati. Kum mu je bio kolega s HRT-a Ivan Dorian Molnar, a Ina je za kumu odabrala prijateljicu iz osnovne škole Saru Farkaš.

"Moj suprug je pravi zabavljač i šaljivčina. Velika mi je podrška, ali moram priznati da nije naročito romantičan. Premda se to počelo mijenjati otkako imamo našu djevojčicu", otkriva Ina, zaposlena u odjelu ljudskih resursa jedne pivovare, ne krijući da bi oboje željeli još jedno dijete. Za medeni mjesec odabrali su pak Rovinj.

"Uživamo u dobroj hrani, sunčanju i kupanju. Možda se i Ruža prvi put okupa u moru, kojem se svi jako veselimo", zaključuje Igor Dunaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 16:37