SHOW NA RTL-U

Tonči, Severina, Nika i Filip spremni su opet dobro naćuliti uši - vraća se ‘Superstar‘!

RTL-ovo glazbeno natjecanje svoju potragu za novim, skrivenim talentima, nastavlja u drugoj sezoni

Žiri ‘Superstara‘

 Rtl/

Omiljeni glazbeni televizijski show vraća se ove jeseni na ekrane RTL-a. Druga sezona ‘Superstara‘ krenula je sa snimanjem, a žiri koji čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković spreman je za novu, uzbudljivu potragu za novim zvijezdama.

Finalisti prve sezone ‘Superstara‘ uživaju u uspješnim počecima svojih karijera, a RTL-ovo glazbeno natjecanje svoju potragu za novim, skrivenim talentima, nastavlja u drugoj sezoni. Dok prošlogodišnji kandidati dokazuju koliko su im neprocjenjivi bili svi savjeti stručnog žirija, ‘Superstar‘ je krenuo sa snimanjem u zagrebačkom Jadran filmu u kojem se audicije snimaju u novom studiju.

Žiri će usmjeravati kandidate svojim savjetima i voditi ih kroz sve faze natjecanja i ove sezone. Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković birat će nebrušene glazbene dijamante, a koje će tijekom trajanja natjecanja voditi kroz proces glazbenog rasta i razvoja kako bi kandidati pokazali svoj maksimum. Usto, žiri će ove godine imati još jedan zadatak! Naime, donosit će odluku o dodjeljivanju ‘platinaste karte‘ koja će onima koji je budu imali donijeti tijekom natjecanja velike pogodnosti. Nepogrešivo će i ove godine žiri prepoznavati talent i karizmu koji krase svaku buduću zvijezdu.

Mentorstvo, savjeti i ekspertiza žirija vodit će kandidate do kraja, kada će u finalnoj emisiji posljednji sud dati oni zbog kojih umjetničko stvaranje i postoji - publika. Oni će u konačnici procijeniti i donijeti odluku o drugom hrvatskom ‘Superstaru‘.

Nakon uspješne prve sezone, u ‘Superstaru‘ su i u drugoj sezoni brojni mladi ljudi odlučili potražiti glazbenu sreću. Naime, prijave su stigle iz cijele regije, ali i Njemačke, Austrije i Belgije. Nova sezona donosi šarolikiji tip kandidata.

Glavni set, kao i backstage u kojem kandidati čekaju na svoj trenutak da zablistaju pred žirijem, snimaju se s 13 kamera. Glavni studio rasprostire se na skoro 500 metara kvadratnih, a u njemu je postavljeno oko 200 metara LED ekrana te približno 200 rasvjetnih tijela. Na velikom projektu angažirano je više od sto ljudi.

‘Superstar‘ i ove godine donosi talentiranim natjecateljima priliku da osvoje nagradu od 50 tisuća eura te ostvare svoje glazbene snove. Kome će prijava na ‘Superstar‘ promijeniti život, doznat ćemo već ove jeseni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 14:01