NOVA PJESMA

Baka Prase i Voyage snimili spot na Pagu: ‘Zbog ovog spota su me opljačkali tako da je koštao 250.000 €‘

Zanimljiva je suradnja YouTubera i glazbenika jer u prošlosti nisu imali tako dobar odnos

Baka Prase i Voyage

 Youtube Screenshot/

YouTuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i pjevač Voyage, koji se pravim imenom zove Mihajlo Veruović, snimili su pjesmu "VVS". Glazbeni je videospot snimljen na Pagu, a pjesma je već zauzela prvo mjesto hrvatskog trendinga.

Pjesma govori o luksuznom načinu života, a u jednom dijelu se čak spominje i Mate Rimac te njegova Nevera. "Zbog ovog spota su me opljačkali tako da je ovaj spot koštao 250.000 eura", stoji na početku videa.

Kao što znamo, YouTuber je prije nekoliko dana podijelio na svom Instagramu da je opljačkan te da nudi nagradu od 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova kao i nagrada nakon uhićenja i povratka satova.

"Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom. Šteta: sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura. Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati. Hvala i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca", opisao je tada Baka Prase što se dogodilo.

Zanimljiva je suradnja YouTubera i glazbenika jer u prošlosti nisu imali tako dobar odnos. Naime, Voyage je tijekom jednog pojavljivanja u "Ami G Showu" rekao da ne prati YouTubere te dodao da nisu u rangu s glazbenicima, što je neke od njih pogodilo. Na tu je epizodu reagirao i Baka Prase koji je često u svojim YouTube dramama snimao pjesme.

YouTuber je tada cijelo pojavljivanje pjevača u showu nazvao blamažom i napravio pjesmu "Blamage" posvećenu Voyageu. Sukob je trajao još neko vrijeme među srpskim zvijezdama, ali sudeći po novoj suradnji, izgleda da su nesuglasice stvar prošlosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. kolovoz 2024 16:41