KRAJ LJUBAVNE PRIČE

Brojnima je razvod Jen i Bena teško pao, no njihovoj djeci nije: ‘Oni su spremni...‘

Pjevačica i glumac vjenčali su se prije dvije godine, a rastali su se prije nekoliko mjeseci, kako je ona potvrdila u zahtjevu

Jennifer Lopez i Ben Affleck 

 Valerie Macon/Afp

Pjevačica Jennifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod od glumca Bena Afflecka, nakon dvije godine braka. Kako je istaknula u zahtjevu, par je prekinuo još u travnju.

Iako je brojnima njihov razvod teško pao, njihovoj djeci nije. Kako prenosi Page Six, njihova djeca su spremna "nastaviti dalje".

image

Ben Affleck, Jennifer Garner i njihova djeca

Patriot Pics/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Njegova djeca to dobro podnose, kao i njezina. Svi su spremni nastaviti dalje", rekao je izvor za medij. Inače, Jennifer ima dvoje djece, blizance Maxa i Emme, s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. Ben ima troje djece, Violet, Seraphinu i Samuela s bivšom suprugom Jennifer Garner.

Njihova su se djeca posljednjih dvije godine jako zbližila. Zajedno su odlazili u zabavne parkove, trgovačke centre i na ljetovanja. Osim toga, Jennifer i Benu je bliska ostala i Garner, koja je ponekad provodila vrijeme i s Jenniferinom djecom.

image

Jennifer Lopez i Samuel, sin Bena Afflecka

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

J.Lo je navodno bila jako uzrujana zbog prekida s Affleckom jer nije znala kako će djeca to podnijeti. "Petero djece je uključeno u ovo. Znala je da će se obitelji spojiti. Nije još u potpunosti prihvatila da je gotovo", rekao je izvor ranije za Page Six.

Lopez je zahtjev podnijela u utorak, na njihovu godišnjicu braka. Zahtjev je podnijela na Vrhovnom sudu u Los Angelesu, bez odvjetnika. Kao datum rastave je navela 26. travnja 2024. Iako nije točno poznato jesu li ili nisu potpisali predbračni ugovor, TMZ navodi kako navodno nisu. To znači da je sva imovina koju su stekli u braku zajednička.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Filippo Monteforte/Afp

Glasine o njihovom razvodu krenule su u svibnju, nakon što se Ben nije pojavio s Jennifer na Met Gali. Nedugo zatim je snimljen bez prstena, a tada se i odselio iz njihovog zajedničkog doma. Ljeto su proveli odvojeno, a tek su se nekoliko puta sreli otkad su krenula šuškanja o problemima.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. kolovoz 2024 10:06