NE BOJI SE NIČEGA

Halle Berry pričala o ozljedama koje je zadobila tijekom karijere: ‘Slomila sam ruku, prste, trticu, rebra...‘

Slavna glumica proslavila se ulogama u filmovima ‘Monster‘s Ball‘, ‘X-Men‘ i ‘Catwoman‘, a danas je među najplaćenijim glumicama

Halle Berry

 Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Američka glumica Halle Berry prije 24 godine prvi se put pojavila u filmu "X-Men", u ulozi Storm, nakon koje je počela nizati uspjeh za uspjehom. Karijeru joj je obilježila i uloga Žene mačke, a za film "Monster‘s Ball" je dobila Oscara. Njezina karijera traje i dan danas, a Halle je i među najplaćenijim glumicama u Hollywoodu.

image

Halle Berry

Profimedia

Trenutno promovira novi film "The Union" uz kolegu Marka Wahlberga, a tijekom jednog intervjua koji je objavio Netflix, rekla je kako je tijekom dugogodišnje karijere pretrpjela brojne ozljede.

"Bila sam nokautirana tri puta. Slomila sam ruku, dva puta sam slomila rebra - prvi put dva rebra, tri rebra drugi put. Slomila sam trticu, dva prsta na nozi i prst na ruci", rekla je pa pokazala da je slomila srednji prst.

Tijekom snimanja filmova prošla je kroz neke potencijalno opasne trenutke, a jedan od takvih je imala na snimanju "Dark Tidea" 2012. godine. "Glumila sam ronioca na dah. Morala sam držati svoj dah gotovo dvije i pol minute. Činilo se kao vječnost. Imala sam osjećaj kao da je smrt neizbježna", rekla je.

image

Halle Berry

Eugene Gologursky/Getty Images/Profimedia

Pričala je i o tome koje je borilačke vještine morala naučiti za potrebe snimanja. "Naučila sam jiu-jitsu, malo Muay Thaia, kickboxing, taekwondo i naučila sam kako pucati", rekla je.

Mark je također rekao da je ozlijedio meniskus i rame tijekom snimanja svojih filmova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 12:45