NESTAŠNA MANEKENKA

Heidi Klum za godišnjicu braka odvela muža na plažu, počastila ga toplesom, a onda je snimila video: ‘Ups...‘

Heidi i njezin suprug Tom Kaulitz slave na ljetovanju, a manekenka je ponovno grudi prekrila- samo rukama

Heidi Klum i Tom Kaulitz

 Instagram/

Slavimo našu ljubav danas i svaki dan, poručila je Heidi Klum i tako čestitala svom suprugu Tomu Kaulitzu godišnjicu braka. Par je poseban dan odlučio provesti na plaži, ali je njihovo slavlje palo u drugi plan zbog izazovnog videa koji je manekenka objavila.

Naime, Klum je na plaži nosila samo donji dio bikinija, a svoje je grudi pokušala pokriti samo rukama. Međutim, na snimci je u jednom trenutku pokazala previše, a čini se da to njoj nije stvaralo problem.

image

Heidi Klum

Instagram/

Osim grudi je pokazala i duge noge koje je podigla u zrak, dok je njezin suprug ležao i "spavao" ispod nje. Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije te još jednom pokazali koliko su zaljubljeni.

"Nisam mogla tražiti boljeg. Volim te Tom", napisala je Heidi koja je i na fotografijama pozirala u toplesu, ali se sakrila iza Kaulitza.

Heidi i Tom upoznali su se 2018. godine na rođendanskoj zabavi, a nekoliko mjeseci kasnije su ih uhvatili u poljupcu na snimanju showa "America‘s Got Talent". Iste godine su se zaručili, a vjenčali su se u veljači 2019. Iste godine u kolovozu su organizirali svadbu u Italiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 18:58