MUČNO ZA GLEDATI

Jeziva snimka Diddyja ponovno se proširila internetom: ‘Ako je ovo radio javno, što se događalo iza zatvorenih vrata?‘

Diddy trenutno čeka svoje suđenje u pritvoru, a šokantni detalji o njegovim djelima u javnost izlaze gotovo svakodnevno

Sean Diddy Combs

 Stan Honda/Afp

Još jedna stara, jeziva snimka Seana Diddyja Combsa proširila se ovih dana društvenim mrežama. Video je snimljen 2003. godine na dodjeli MTV Movie Awards, a na njemu je prikazan tada 33-godišnji Diddy koji prilazi glumici Daveigh Chase koja je tada imala 13 godina.

"Dolaziš li na afterparty večeras?", pitao ju je on. Daveigh je kimnula glavom i tako poručila da će doći, na što se reper nasmijao.

U isječku je prikazan i dio dodjele tijekom kojeg su P. Diddy i Ashton Kutcher uručili Chase nagradu za najboljeg negativca koju je dobila zbog uloge Samare u filmu "Krug". Video je izazvao jako puno reakcija na društvenim mrežama.

"Diddy je sve ovo radio javno, zamislite što se događalo iza zatvorenih vrata. Nadam se da će ostati u zatvoru do kraja života", "Ovo je mučno za gledati", "Užasno je što je radio svim tim ljudima. Još je više uznemirujuće to što je jako puno ljudi znalo za to i još uvijek nisu ništa napravili povodom toga. Nikada nisu progovorili", bili su samo neki od komentara.

image

Sean Diddy Combs

Mark Ralston/Afp

Brojni su se osvrnuli i na to što je Kutcher bio prisutan tijekom jezive interakcije između Diddyja i Chase, a posebno im je za oko zapelo kad je glumac svoje ruke stavio na glumičina ramena. "Ashton Kutcher je nekako uvijek u blizini", "Kad netko stoji sa strane i gleda, to znači da su sudjelovali", pisali su.

image

Ashton Kutcher

Patrick T. Fallon/Afp/Profimedia

Diddy je uhićen sredinom rujna te se još uvijek nalazi u pritvoru nakon što su mu tri puta odbili jamčevinu. Tako će svoje suđenje, koje je zakazano za početak svibnja 2025., dočekati iza rešetaka. Repera terete za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Uz to je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje muškaraca i žena, među njima i maloljetnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 10:23