STALI NA KRAJ ŠUŠKANJIMA

Kanye i Bianca viđeni zajedno nakon glasina o razvodu: Odjeveni su razmjenjivali nježnosti u Japanu

Nedavno su se strani mediji raspisali o navodnom razvodu para koji već duže vrijeme privlači pozornost javnosti

Kanye West i Bianca Censori

 Gamr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori viđeni su zajedno po prvi put nakon glasina o njihovom razvodu. Par je snimljen u Tokiju, gdje su razmjenjivali nježnosti, prenosi The Sun.

Kako je TMZ prenio prije nekoliko dana, izvori bliski paru su rekli da su Kanye i Bianca prekinuli prije nekoliko tjedana te da on planira podnijeti zahtjev za razvod. Međutim, novim su izlaskom u jednom trgovačkom centru utišali sve glasine.

U videu koji je objavio jedan njihov obožavatelj su bili prikazani Censori i West koji prolaze kroz trgovine, a snimljeni su i na pokretnim stepenicama. Bianca je svog supruga u jednom trenutku primila za lice, a izgledala je vrlo zaljubljeno. Par je uskladio i outfite. Reper je nosio bijelu majicu i hlače te bijele tenisice, a Bianca je nosila prozirni bijeli outfit s detaljima perja koji je uparila sa štiklama.

Par se vjenčao 2022. godine, a već neko se vrijeme šuška da su naišli na teško razdoblje u svom odnosu.

image

Kanye West i Bianca Censori

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Navodno su posljednjih dana pričali o prekidu sa svojim bližnjima, a ona je neko vrijeme navodno bila u Australiji sa svojom obitelji dok je on putovao Japanom. Reper se, prema pisanju stranog medija, planirao preseliti u Japan nakon razvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. listopad 2024 10:19