STOTI ROĐENDAN S VOJVOTKINJOM

Kate na naslovnici časopisa Voguea po uzoru na princezu Dianu

Tijekom svojeg života Diana, princeza od Walesa bila je jedan od zaštitnih znakova popularnog magazina Vogue.

Sada, 19 godina nakon što je krasila naslovnice časopisa, napokon ima dostojnu nasljednicu iz kraljevske obitelji - vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton.

Vojvotkinja (34), koja nikada nije bježala od uspoređivanja s pokojnom majkom svojeg supruga, pristala je krasiti naslovnicu Voguea za proslavu 100. godišnjice magazina. Prvi put je dopustila profesionalni make-up i fotografije koje su joj dale svježiji, više mladenački izgled. Kate na fotografiji izgleda opušteno i jednostavno, odjevena u bijelu košulju, smeđu Burberryevu kožnu jaknu i tamnozeleni vintage šešir Beyond Retro.

Kate Middleton je najviši član kraljevske obitelji koji će se pojaviti na naslovnici časopisa poslije princeze Diane, koja je četiri puta krasila naslovnice, uključujući i onu posthumnu, u listopadu 1997. godine.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. listopad 2024 06:34