KRAJ ROMANSE

Ljubavna čarolija je završila? Slavni glumac već mjesecima ne ljubi ‘profesionalnu vješticu‘: ‘Ne želim biti u njegovoj sjeni‘

Par se rastao prije nekoliko mjeseci, a posljednji put viđeni su na Wimbledonu u Londonu

Andrew Garfield i Kate Tomas

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Andrew Garfield više ne ljubi profesionalnu vješticu Kate Tomas, prenosi Daily Mail. Par se rastao prije nekoliko mjeseci, a posljednji su put viđeni na Wimbledonu u Londonu. Da je kraj romanse glumca i profesionalne vještice, otkrila je Kate u komentarima na Instagramu.

"Prekinuli smo prije nekoliko mjeseci, ali sigurna sam da će biti sretan kad zna da je voljen", napisala je jednom korisniku društvenih mreža.

image

Andrew Garfield

Ander Gillenea/Afp

Inače, ranije je Tomas progovorila o Garfieldu i demantirala da je koristila magiju kako bi ga zavela. "Ne radi se o čarolijama ili manipulaciji. To nije povezano s tim koliko su im zubi savršeni ili odgovaraju li konvencionalnim standardima ljepote. Ljudi koji su zaista privlačni puni su karizme jer su autentično svoji i samouvjereni su u tome. Za magiju je potrebno vrijeme. Ne može se dogoditi preko noći", kazala je pa dodala da je frustrirajuće što su zanemarena njezina postignuća zato što je u vezi sa slavnom osobom.

"Frustrirajuće je da bez obzira na to koliko je žena uspješna ili utjecajna, uvijek će biti zanimljivije ako je u vezi s muškarcem. Ne želim sjediti ni u čijoj sjeni", dodala je.

image

Andrew Garfield i Kate Tomas

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nije poznato koliko je par bio skupa, ali prvi su ih puta vidjeli na zajedničkom spoju s Phoebe Bridgers i Boom Burnhamom krajem ožujka. Glumac odbija govoriti o svoj ljubavnom životu u javnosti jer, kako je kazao prije tri godine, nastoji svoju privatnost zadržati za sebe.

"Nisam u velikoj mjeri u javnosti jer sam si to tako zamislio. Što se tiče posla, to mi odgovara, ali inače se borim za svoje pravo na privatni, osobni život. Imam pravo biti običan. Imam pravo biti u neredu. Imam pravo biti tužan. Imam pravo nešto krivo shvatiti ili biti glup, imam pravo biti osoba", kazao je tada, ali unatoč tome pitanja o sadašnjim partnericama i dalje dobiva.

Tako je ranije ovoga mjeseca naglasio da nikada nije i neće ni s kim govoriti, potvrditi ili demantirati bio što o svom privatnom životu. Do sada su kružile glasine da je Garfield ljubio glumice Shannon Woodward, Emmu Stone i Susie Abromeit, ali i pjevačicu Ritu Oru te model Alyssu Miller.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 15:04