ZGODNA CRNKA

Nakon što je zapalila Europu svojim seksi nastupom, vatrena Marina otkrila što sada radi: ‘Ovo mi je poput odmora‘

Marina Satti privukla je pozornost europske javnosti svojim nastupom na ovogodišnjem Eurosongu

Marina Satti

 Instagram/Marina Satti

Premda se Marina Satti na Eurosongu plasirala na jedanaesto mjesto (što je bilo puno niže od onog što su neki očekivali), mnogi njeni obožavatelji, među kojima su i pojedinci iz naše redakcije, nisu zaboravili nastup vatrene Grkinje s pjesmom ‘Zari‘ u Švedskoj. Samo radi njih otkrivamo kako je zgodna crnka nakon eurovizijskog nastupa odmah krenula na europsku turneju (koja je uključivala i nastup u Rijeci), te snimila album ‘Pop‘, koji je Spotify proglasio jednim od najslušanijih novih albuma diljem svijeta, svrstavši ga među Top 10 na globalnoj razini.

Marinica nije zaboravila ni svoje zemljake: srpanj provodi na odmoru u Grčkoj, koji kombinira s koncertima u domovini, a već u kolovozu kreće na novo osvajanje Europe, te najavljuje nastupe u Londonu, Lausannei, Parizu...

- Nakon svega što sam proživjela proteklih nekoliko mjeseci, nakon silnih putovanja i nastupa diljem Europe, koncerte u Grčkoj doživljavam poput odmora - kaže Marina koja zasad, avaj, ne najavljuje nova gostovanja u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 14:57