ZNAČAJAN KORAK

Nevjerni nogometaš ponovno se uselio sa suprugom, žele se pomiriti: ‘Nisu sigurni hoće li uspjeti, ali pokušat će‘

Annie je Kylea istjerala iz kuće u siječnju nakon što je saznala da je dobio drugo dijete sa svojom ljubavnicom

Annie Kilner, Kyle Walker, Lauryn Goodman

 Profimedia/

Nogometaš Kyle Walker ponovno se uselio u kuću u kojoj živi njegova supruga Annie Kilner, nakon što ga je ona u siječnju izbacila iz iste. Sada oboje pokušavaju spasiti svoj brak, unatoč njegovoj dužoj aferi s Lauryn Goodman. Prijatelji nogometaša su za Daily Mail otkrili da već tri tjedna živi u svom domu u Prestburyju.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Adam Davy/pa Images/profimedia

"Oboje stvarno žele uspjeti. Njihova obitelj im je centar života. Nisu sigurni mogu li riješiti svoje probleme, ali žele si dati najbolju šansu da uspiju. Prvi korak je bio da se on ponovno useli u kuću. Ne žele da njihova djeca odrastaju u razorenom domu i zajedno su otkad su imali 16 godina, tako da su jedno drugome sve. Annie je jako zaštitnički nastrojena prema dečkima i ne želi se razvesti. Kylie želi biti doma s Annie i djecom. Nisu se pomirili u smislu da je sve oprošteno i zaboravljeno, ali žive na istom mjestu i pokušavaju riješiti probleme. Prije ovoga je išao u kuću svaku noć prije nego što bi djeca otišla spavati, tako da ovo nije velika promjena na neki način, ali je svakako značajan korak. Bilo bi teško reći da su on i Annie riješili sve probleme jer imaju još puno toga za riješiti", rekao je izvor za medij.

image

Annie Kilner i Kyle Walker

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Annie je Kylea izbacila iz zajedničkog doma u siječnju, nakon što joj je njegova ljubavnica Lauryn rekla da je on otac njezinog drugog djeteta, kćerkice Kinare. Annie je, kad je saznala za drugo dijete, također bila trudna. Iako ga je izbacila iz zajedničkog doma, Walker je bio prisutan na porođaju njihovog četvrtog djeteta, ali su ljeto proveli odvojeno.

image

Annie Kilner

Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sve je zapravo započelo 2020. godine kad je Lauryn rodila prvo dijete, sina Kaira. Javno je objavila da je otac Kyle, a tad ga je Annie prvi put izbacila iz doma. Nogometaš je tada prekinuo svaki kontakt s ljubavnicom i ponovno se uselio sa suprugom i njihovo četvero djece. Međutim, Kyle se u tajnosti nastavio viđati s Goodman, a drugo su dijete dobili u kolovozu 2023. godine. U siječnju je Lauryn otkrila da je Walker otac njenog drugog djeteta, a sve je otkrila u poruci koju je poslala Annie. "Bok, ovdje Lauren i htjela sam ti reći da je Kyle otac naše kćeri", pisalo je u poruci.

image

Lauryn Goodman

Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Kilner ga je izbacila iz doma, a on je iznajmio kuću u blizini nje koju je plaćao 20.000 funti mjesečno. Goodman je pak započela javni sukob s bivšim ljubavnikom, a borba je započela i na sudu. Walker je morao kupiti Goodman kuću u vrijednosti od 1.85 milijuna funti, a naredili su mu i da mora plaćati 8000 funti za alimentaciju. Platio je i njezin dug od 40.000 funti te 100.000 funti za dadilju, namještaj i automobil.

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 07:26