OPROŠTAJ

Sestra Liama Paynea otkrila kako je saznala da je ostala bez voljenog brata: ‘Zaledila sam se!‘

Bivši član One Directiona preminuo je u srijedu nakon pada s trećeg kata hotela

Liam s mamom i sestrom

 Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Sestra preminulog Liama Paynea, Nicola Payne, oglasila se nekoliko dana nakon njegove smrti. Svojem je bratu posvetila emotivnu objavu na Instagramu. Na samom početku objave je rekla da je uvijek bila i da će uvijek ostati ponosna na svog brata koji je tijekom karijere doživio ogromne uspjehe, pogotovo s bendom One Direction.

"Kad mi se vijest o tome da si nas napustio prikazala na mobitelu, zaledila sam se, nadala sam se da to nije istina. Provela sam dane nadajući se da je to bila greška i da je netko pogriješio. Bio si predobar za ovaj planet, ti si anđeo koji je živio za to da nasmijava ljude i uveseljava ih. Uvijek si pokazivao ljubaznost svima koje si upoznao", napisala je ona.

Dodala je i kako su ona, ali i njezina cijela obitelj bili Liamovi najveći obožavatelji. "Samo te tvoj talent stavljao ispred svih drugih, ali i to što si ti uvijek bio ti", poručila je.

"U životu si se vodio s motom da se ne treba opterećivati s nečim ako nisi briljantan u tome, a ti si Liame bio briljantan u svemu što si radio. Nažalost, ovaj okrutni svijet uvijek brzo sudi nekome na osnovu snimke od pet sekundi, a onda misle da mogu pričati o tebi kao da su te poznavali. Mi smo te poznavali i voljeli smo te", nastavila je u svojoj objavi.

"Nadam se da si napokon pronašao svoj mir tamo gore i da ćeš nastaviti paziti na nas kao i prije. Pobrinut ćemo se za to da Bear zna o svom tati i o tome koliko si ga volio, obećavam ti to", zaključila je.

image

Liam Payne

Daniel Leal/Afp

Liam Payne preminuo je s 31 godinom nakon pada s balkona koji se nalazio na trećem katu hotela u Buenos Airesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2024 17:12