JAKO SU SRETNI

Slavni kuhar obnovio zavjete sa suprugom i pripremio joj posebno iznenađenje za 24. godišnjicu braka

Par se vjenčao 2000. godina, a 2023. su prvi put obnovili zavjete i to na obiteljskom putovanju na Maldivima...

Jools i Jamie Oliver obnovili su zavjete za svoju 24. godišnjicu braka

 Instagram/Jamie Oliver/

Slavni kuhar, Jamie Oliver i njegova supruga Jools proslavili su 24. godišnjicu braka tako što su obnovili svoje zavjete u Las Vegasu, prenosi Daily Mail. Naime, par se vjenčao 2000. godina, a 2023. su prvi put obnovili zavjete i to na obiteljskom putovanju na Maldivima.

Bračni par ima petero djece - Poppy (21), Daisy (20), Petal (14), Buddy (12) i River (7). Iako je ceremonija bila ležerna, nije nedostajalo iznenađenja. Tako se na obnovi zavjeta našao i Joolsin omiljeni glazbenik - Elvis Presley. Par je na svojim Instagram profilima podijelio mnoštvo fotografija, a za iznenađenje se Jools posebno zahvalila suprugu.

"Puno te volim, hvala ti što si udovoljio mojoj ljubavi prema Elvisu... Čekaj samo da vidiš što sam isplanirala za našu 25. godišnjicu", napisala je u opisu svoje objave Jools. Jamie je prošle godine rekao da mu je obnova zavjeta značila više od stvarnog dana vjenčanja.

"Izgovaranje zavjeta po drugi put značilo je zapravo nešto više - zaslužio si to, nisu to samo riječi, i svidjelo mi se. To je zapravo bilo jako lijepo, vrlo romantično i na kraju sam uživao u tome više nego itko drugi", priznao je slavni kuhar, koji je u početku na prijedlog supruge da obnove zavjete bio više ravnodušan nego oduševljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 23:20