‘MOJA SUPRUGA, GIO‘

Slavni nogometaš otvorio YouTube kanal, uzbuđeni fanovi zbog jednog detalja misle samo jedno: Ronaldo se oženio!

Ronaldo je pokrenuo svoj YouTube kanal ‘UR‘ u kojem je obećao pokazati svoju rijetko viđenu stranu

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nogometaš Cristiano Ronaldo u svom novom videu na YouTube kanalu je partnericu Georginu Rodriguez, s kojom je u vezi od 2016. godine i s kojom je dobio djecu putem surogat majčinstva, nazvao svojom suprugom, prenosi Daily Mail. No, činilo se da par također nosi vjenčano prstenje pa sada brojni obožavatelji misle da su Ronaldo i Rodriguez u braku.

Inače, Ronaldo trenutačno igra za klub Al-Nassr iz Saudijske Arabije, a mogli smo ga vidjeti i na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, koje se održalo ranije ove godine. "Ovo je, bez sumnje, moje posljednje Europsko prvenstvo", kazao je Ronaldo tada i nagovijestio kraj njegove nogometne karijere.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Cristina Quicler/Afp

Čini se da loptu zamjenjuje kamerom kako bi ispunio svoje obećanje. Naime, Ronaldo je pokrenuo svoj YouTube kanal "UR" u kojem je obećao pokazati svoju rijetko viđenu stranu. Sadržaj videa bit će njegova obiteljska strana, ali i intervjui gostiju čija imena nisu poznata.

Do sada je nogometaš snimio videozapise "Upoznaj Georginu", izazov slobodnih udaraca sa svojim sinom, zatim video "Ovo ili ono" u kojem je morao birati između kultnih sportaša poput Michaela Jordana, Tiger Woodsa i drugih. A šuškanja da je par vjenčan pokrenuo je video kviza njega i Georgine.

Obožavatelji su u komentarima istaknuli način na koji je Ronaldo rekao "moja supruga, Gio" i bilo je to dovoljno da se pomisli kako je par odlučio uči u brak, iako javnosti nije poznata nikakva ceremonija vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 08:14