LEGENDARNI GLUMAC

Tom Cruise napravio spektakl u Parizu, fanovi oduševljeni: ‘Ima 62 godine i ukrao je cijeli show‘

Iako su mu 62 godine, Tom Cruise još uvijek voli adrenalin. Svojim je akrobacijama oduševio sve u Parizu

Tom Cruise

 Instagram/

Američki glumac Tom Cruise (62) iznenadio je sve kad se sinoć pojavio na Stade de France tijekom zatvaranja Olimpijskih igara. Tom se na stadion spustio užetom i izazvao euforiju među publikom i natjecateljima. Prvo je pozdravio sve sportaše, ujedno i obožavatelje, a s nekima se rukovao i fotografirao. Na pozornici je preuzeo olimpijsku zastavu od gradonačelnice Los Angelesa Karen Bass pa sjeo na svoj motor.

image

Tom Cruise skače sa stadiona

David Davies/pa Images/profimedia

Sa zastavom se prvo provozao kroz Pariz, u unaprijed snimljenoj sceni, a onda motorom ušao u avion. Potom je skočio iz aviona s padobranom i spustio se u blizini znaka Hollywood. Znak je "ukrasio" olimpijskim krugovima, a onda je na njemu i pozirao. Nakon spektakularnog ulaska i izlaska sa stadiona oglasio se na društvenim mrežama.

"Hvala, Pariz! Sad idemo u L.A.", napisao je kratko uz fotografiju s vrha stadiona. Na svom je selfieju pokazao koliko je zapravo visoko bio te da je u tim trenutcima imao najbolji pogled na pozornicu napravljenu u obliku kontinenata i sportaše koji su je okružili.

"Misija? Moguća", "Najbolji dio zatvaranja OI", "Ne postoji nitko bolji za predati olimpijsku zastavu", "Ukrao je cijeli show", pisali su mu pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 12:45