KLAN KARDASHIAN

FOTO: SEKSI KYLIE KARDASHIAN TOTALNO SE FURA NA SLAVNU SESTRU Pokraj bazena uslikala zanosni selfie

Kylie Jenner objavila fotografije sa Coachelle u želji da bude poput sestre Kim, njezinog idola
 Instagram

Zna biti jako vruće u dolini Indio gdje se održava svake godine održava festival Coachella. Zato nije čudno što je Kylie Jenner obukla dvodjelni bikini za izležavanje pored bazena, vjerojatno u želji da se rashladiti prije početka drugog vikenda festivala.

Sedamnaestogodišnja zvijezda podijelila je na svom Instagramu dvije fotografije sebe u crnom bikiniju, a na tim fotografija neodoljivo je podsjećala na svoju stariju sestru Kim, koja je takve poze proslavila.

Na prvoj fotografiji pokazala je svoja leđa dok je sjedila pored bazena. Kako je prikrila svoj identitet ne gledajući prema kameri, tinejdžericu se vrlo lako moglo zamijeniti za gospođu Kanye West.

Uostalom, Kylie je u posljednje vrijeme sve sličnija svojoj sestri, reality zvijezdi Kim Kardashian. Čak je i kosu obojala u crno poput Kim, a počela je isticati svoju figuru na snimanjima.

U drugoj objavi, koja je nosila jednostavan naziv 'chella', Kylie je također pozirala poput Kim.





☀️☀️☀️

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on Apr 17, 2015 at 1:07pm PDT





Kći Kris i Brucea Jennera zakoračila je lijevom nogom naprijed naglasivši svoje bokove. I u ovoj pozi ju se vrlo lako može zamijeniti za Kim budući da joj je lice pokriveno sunčanim naočalama i mobitelom.

Zanimljivo je da su se ove fotografije pojavile netom nakon intervjua koji je Kylie dala za Teen Vogue gdje je priznala da voli stil sestre Kim. 'Obraćam se Kim za modne savjete', priznala je Kylie. Ne može biti čudno što sve više počinje ličiti na Kim na svojim fotkama.

Kylie je također otkrila da će se uskoro iseliti iz vile gdje je živjela s majkom Kris za vrijeme snimanja 'Keeping Up With The Kardashians'. 'Iselit ću se kada napunim 18, spremna sam živjeti sama. Znam da je to velik korak, ali sam spremna', rekla je Kylie za Teen Vogue.





chella

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on Apr 17, 2015 at 1:24pm PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:21